Плоскі магніти, їх різновиди

Плоскі магніти, їх різновиди

Більшість сучасних рекламних кампаній роблять упор на електронні розсилки, відеоролики та інші технічні методи. Не варто забувати, що споживач настільки ж сприйнятливий і до таких простих речей, як сувеніри. Вони не тільки допомагають встановити доброзичливі стосунки з клієнтами, а й протягом тривалого часу «пасивно» поширюють інформацію. Таким чином, ви витрачаєте кошти на сувеніри, а вони займаються просуванням компанії замість вас. Найбільш відомими представниками цієї категорії промотоваров є плоскі магніти.

Застосування плоских магнітів

На ринку рекламної продукції особливою популярністю користуються електронні інформаційні майданчики, але їм в спину впевнено дихають сувеніри на магнітній основі. Для успішної піар-кампанії партія таких креативних промоподарков просто необхідна. Ви можете вибрати не тільки стандартні прямокутні вироби, адже існує безліч варіацій плоских магнітів.

Деякі з них:

  • рамки для фотографій;
  • пазли (можна використовувати в якості «наживки», поклавши в пакет з продукцією частина картинки, щоб спровокувати наступну покупку);
  • блокноти, календарі та інші канцелярські товари (такі предмети майже завжди на виду, що забезпечує довгострокову і результативну рекламу);
  • візитні картки (можна незвично і яскраво зарекомендувати себе);
  • кімнатні термометри (корисні в побуті вироби, які радують око споживача і нагадують про ваші послуги).

Ще одним затребуваним типом магнітних виробів є магнітна реклама на авто. Вона успішно презентує вашу компанію і продукцію необмеженому числу людей. Причому на подібних рекламних продуктах можна надрукувати будь-яку інформацію або зображення. Форма, забарвлення і розміри автореклами визначаються, виходячи з потреб рекламної кампанії.

Замовлення плоских магнітів

Ефективність реклами на таких інформаційних носіях-магнітах доведена на прикладі безлічі провідних компаній. Практично щодня стикаючись з невеликими сувенірів логотипом на дверцятах холодильника. Бачачи авто-магніт на припаркованої біля офісу машині, споживачі на підсвідомому рівні виділяють вашу фірму серед інших. Крім того, плоскі магніти абсолютно ненав’язливо нагадують про ваші послуги і товари. Цей спосіб рекламувати свою продукцію працює набагато ефективніше і помітно довше, ніж відлітають в сміттєву корзину після першого перегляду «нафталінові» буклети та флаєри.

Замовляючи у нас плоскі магніти унікальні авто магніти і різнопланові промосувеніри, ви легко зможете забезпечити успіх своейпіар-кампанії і завоювати доброзичливе розташування потенційних клієнтів. Магнітна реклама працює, переконайтеся самі!

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.