Рекламні магніти – дешевий спосіб продавати

Рекламні магніти – дешевий спосіб продавати

Зараз все більш популярним стає застосування магнітів в рекламних і комерційних цілях. Пов’язано це, з величезною популярністю сувенірних магнітів. Їх цілими жменями везуть з місць відпочинку та лунають всім друзям. Саме тому рекламні магніти – дешевий спосіб продавати.

Перш за все хочеться сказати, що зараз найпоширенішими видами магнітів є гнучкі рекламні магніти різних розмірів і форм, пластикові акрилові магніти. Напрями застосування магнітів найрізноманітніші. Магнітні візитки з контактними даними (лікарів, таксистів, служб ремонту і т.д), і вітальні листівки-магніти. Ще фоторамки, і магнітні календарі, і блокноти для записів з магнітами, і навіть магніти на авто. З більшою ймовірністю людина просто приклеїть її на холодильник, а не викине в смітник, і всякий раз, проходячи повз, буде знаходити її своїм поглядом.


Одними з найбільш поширених видів магнітів зараз є акрилові магніти на холодильник.

Такий виріб складається з прозорого корпусу і задньої кришечки з магнітом. Між ними розміщується зображення (поліграфія 52х78, 45х70, 65х97, 59х89, 65х65, 57х57).
Наступним за популярністю є плоский рекламний магніт з основою із гнучкого магніту (магнітний вініл) . Такі магніти просто знахідка для розміщення будь-якої інформації. Їхнім єдиним обмеженням є їх товщина (від 0,4 до 0,7 мм). Форма і розміри можуть бути будь-якими. Слід пам’ятати, що при замовленні магніту «неправильної» форми і розміру виготовлення висікання збільшує вартість тиражу.
20m

Bussines card 2

Найпоширенішими магнітиками-рекламками є Магнітні візитки розміром зі стандартну візитну картку. Рекламні магніти – дешевий спосіб продавати

Головний плюс, що ціна на невеликі партії магнітів практично не відрізняється від цін класичних візиток. Хоча їх віддача набагато більше. Крім цього, розмір пачки магнітів дорівнює пачці візиток, що вельми зручно.

Вельми цікавим і новим пропозицією на ринку магнітів стала поява магнітів на автомобілі.

Такий магніт на авто не залишає після себе подряпин і слідів від клею. Його легко кріпити і демонтіруеть. Він здатний тримаються за любої погоди і швидкості до 150 км / ч. Використовуючи такі магніти, ви можете донести інформацію до ваших потенційних клієнтів. Магніти можна використовувати як стрічки для таксі, прикраси на різні свята і т.д.

Car magnets

Компанія “МАГНЕТ.ІН.УА” ТОВ – постачальник феритових магнітів, неодімових магнітів і гнучких магнітів для виробництва сувенірних і рекламних магнітів, також виробник різних сувенірних і рекламних магнітів. Підприємство володіє замкнутий цикл виробництва, що має можливість випускати на ринок продукцію за конкурентними цінами і з найвищою якістю. Ми працюємо для Вас. Рекламні магніти магазин.

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.