Виготовлення магнітів з вінілу

Виготовлення магнітів з вінілу

Изготовление магнитов из винила, Виготовлення магнітів з вінілу

Магніти з вінілу – найпоширеніший тип, який є в кожному будинку. Вони бувають сувенірними або рекламними, а також популярні такі їх форми, як візитки, фоторамки та ін. Величезною перевагою цього матеріалу є відсутність обмежень по оформленню, ви можете замовити виготовлення магнітів з вінілу буквально будь-якого дизайну і дуже швидко отримати своє замовлення.

Магніти з вінілу не тільки привабливі зовні, вони довговічні, добре переносять сонячне світло і вплив води – це універсальний носій реклами, який постійно буде перед очима у людини.

Види магніти з вінілу

Виготовлення магнітів з вінілу – основна спеціалізація нашої компанії. На magnet.in.ua ви можете замовити ці вироби різних форм і типів. До найбільш популярним відносять:

  1. Сувенірні на холодильник – популярні особливо в туристичних містах. Приїжджі з задоволенням купують красиві сувеніри для себе та рідних. Такі магніти можуть мати різну форму (круглу, квадратну, прямокутну, фігурну), і дозволяють нанести буквально будь-яке зображення.

  2. Рекламні магніти. Аналогічні за зовнішнім виглядом сувенірним, але обов’язково виконують рекламну функцію. Виробники часто вкладають їх в товари, пропонуючи збирати колекції або зберегти контактні дані для наступного замовлення.

  3. Візитки. Це ідеальний варіант для служб громадського харчування, працівників, що надають певні послуги (сантехніки, електрики, перукарі тощо) Так їх контактів не загубляться в будинку і завжди будуть на увазі.

  4. Фоторамки. Дуже популярні в якості пам’ятного подарунка. Такий презент всім припаде до душі і буде довго радувати своїм зовнішнім виглядом.

  5. Календарі, планери, блокноти та інші канцелярські товари.

  6. Дитячі розвиваючі ігри, пазли. Дуже зручні, з ними весело грати і набагато складніше втратити.

Це лише частина продукції. Ми пропонуємо магніти з вінілу будь-якої форми і розмірів. Ми з радістю виконаємо індивідуальне замовлення.

Виготовлення магнітів з вінілу: переваги

Сучасна індустрія пропонує великий вибір виробів на магнітах, але найпростіші магнітики з вінілу продовжують користуватися великим попитом. Чому так відбувається?

Виготовлення магнітів з вінілу має свої переваги:

  1. Низька ціна. Це найголовніший з плюс – вартість виготовлення такого магнітика копійчана, а реалізувати його можна набагато дорожче. Компаніям, які замовляють їх в якості носія реклами це також дуже вигідно.
  2. Привабливість. Незважаючи на вартість вони дуже яскраві і красиві. Ви можете замовити матові або глянцеві магнітики, різної форми і друк також може здійснюватися різними способами.
  3. Невелика товщина. Як не крути, розмір має значення. Магніти з вінілу відрізняються невеликою товщиною і вагою, завдяки чому їх зручно вкладати до товарів, везти з поїздки, та й вони не впадуть на ноги, якщо ви різко захлопніть дверцята холодильника.

Виготовлення магнітів з вінілу проводиться дуже швидкий – зробіть замовлення і дуже скоро магнітики будуть радувати вас своїм привабливим зовнішнім виглядом. Magnet пропонує професійні послуги за доступною ціною. При великому замовленні ви можете отримати непогану знижку.

У нашому магазині магнітний вініл купити.

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.