Де застосовується самоклеюча магнітна стрічка

Де застосовується самоклеюча магнітна стрічка

Где применяется самоклеющаяся магнитная лента

Магнітна стрічка – це матеріал, що випускається в рулонах різної довжини і ширини. Одна сторона матеріалу покрита адгезивним шаром, друга – ферритовой сумішшю.

використовують для:

  • Створення магнітної поверхні. Клейовий шар дозволяє надійно прикріпити матеріал для подальшого утримування металевих предметів. При цьому немає необхідності свердлити отвори і деформувати стіни. Частинки клею легко видаляються при необхідності;
  • Виготовлення цінників і інших цифрових позначень (в обмінних пунктах, банках, кафе, магазинах);
  • Рукоділля. Зробити саморобку або деталь інтер’єру своїми руками дуже просто і цікаво. Для цього необхідно купити магнітну стрічку , прикріпити до клейової поверхні результат своєї творчості і розмістити на видному місці.

Виріб має свої технічні характеристики, на які необхідно звертати увагу:

  • Призначення. Виробник завжди вказує, для яких цілей виготовлений продукт;
  • Розміри. Довжина і ширина повинна ідеально підходити. Краще придбати продукцію трохи великих розмірів, так як відрізати зайве завжди простіше;
  • Сила утримування. Вона залежить від товщини ферритового шару і розміру полотна. На упаковці завжди вказується, скільки грамів може тримати 1 метр самоклеющейся стрічки.

Матеріал експлуатується в багатьох сферах бізнесу, завдяки хорошим адгезивним властивостям, гнучкості і простоті. Купити самоклеючу магнітну стрічку можна в багатьох місцях, в тому числі, нашому інтернет-магазині (опт і роздріб).

Якщо у Вас виникли питання – зателефонуйте, ми порекомендуємо найкращий товар!

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.