Застосування магнітної фарби

Применения магнитной краскиІнструкція застосування магнітної фарби:

  1. Підготувати поверхню. Прибрати все колишнє покриття: шпалери, фарба, плитка і тд. Поверхня повинна бути ідеально рівною. Дати час повністю висохнути чорновому покриттю: шпаклівки або штукатурки. Зовнішній периметр, де фарба наноситися не буде, закрити плівкою – це захист від бризок і патьоків. Важливо: магнітну фарбу не змішувати з іншими лакофарбовими матеріалами і водою.
  2. Фарбу наносити рівномірно по всій поверхні, так буде однакова адгезія. Чим більше шарів фарби, тим сильніше сила зчеплення, і магніти міцніше триматися на стіні. Працюйте велюровим валиком (з синтетичним коротким ворсом). Перед нанесенням нового шару, колишній повинен висохнути. Під час підсихання поверхні, валик і піддон закрити в поліетиленовому пакеті. Штукатурка поверх фарби не наноситься, так все магнітні властивості будуть втрачені.
  3. Щоб фарба не відшаровувалася, на поверхню нанести ґрунтовку на водній основі. Кожен шар сохне не менш 4 годин. Якщо основі не гігроскопічна, часу для висихання займе більше.
  4. Через добу після нанесення останнього шару магнітної фарби, можна приступати до фінішного покриття. Нерівна поверхня висихає довше. Ідеальний варіант для фінішного покриття-водорозчинна матова фарба. Її властивості: легко миється, захист основи від пошкоджень, міцно тримається на поверхні. При виборі іншого варіанту, консультуємо, відповідаючи на всі питання.
  5. Робота закінчена, стіна готова. При повторному фарбуванні оновити шар магнітної фарби.

Правила безпеки застосування магнітної фарби:

  1. Працювати тільки в спец. одязі.
    Рукавички, стійкі до розчинника – захист кистей і пальців рук.
    Користуватися захисними окулярами – захист очей.
    Одягати антистатическую одяг з натуральних або вогнетривких синтетичних матеріалів – захист тіла.
  2. При нанесення магнітної фарби використовувати маску з примусовою подачею повітря або маску з комбінованим фільтром.
  3. Фарбувальні роботи виконувати в добре провітрюваних приміщеннях.
  4. Перша допомога при контакті з магнітною фарбою:
    При контакті зі шкірою: зняти забруднений одяг та вимити тіло водою з милом. Не застосовувати препарат розчинник або розріджувач.
    При попаданні в очі: зняти контактні лінзи, прополоскати великою кількістю проточної води протягом 15 хвилин.
    При попаданні в ЖКТ, як правило не викликає блювоту, але при перших підозрах на отруєння або хворобливих відчуттів негайно звернутися до лікаря.
  5. Утилізація і екологічна інформація.
    Переробити можливо тільки повністю порожні тари.
    Неопусташенние упаковки розглядаю як відходи.
    Магнітна фарба не повинна потрапляти в водостік і каналізаційні труби.

Інструкція застосування магнітної фарби.

Перед нанесенням на поверхню ретельно перемішати фарбу для рівномірного розподілу металевих частинок. Не застосовувати розчинники. Кращий результат буде в сухому приміщенні і рівній поверхні. Будь-яку поверхню потрібно попередньо обробити. Дерев’яну поверхню покрити ґрунтовкою на водній основі. Кожен шар фарби висихає не менше 4 годин. Чим більше шарів, тим сильніше зчеплення магнітів. Витрата: 1 л – 2 кв. м двома шарами. Через добу можна наносити будь-яке фінішне покриття. Знаряддя промивати водою і милом, забруднити поверхні протерти вологою ганчіркою.
Щільно закрити кришку на банці після використання. Зберігати в темному теплому місці, недоступному для дітей.
Технічні характеристики:
Основа – дисперсія акрилату.
Використання: внутрішні ремонтні роботи.
Застосування: рекомендований мінімум – 3 шари. Для фінішного покриття можна використовувати будь-якого кольору фарбу. Температура в приміщенні 15- 25 ° С при вологості від 40-70%. Очистити інструменти після роботи водою. Не потребує примусової сушки.
Суха порошкова магнітна фарба готова до малярних робіт.
Рекомендована товщина вологого шару 100 мкм, сухого – 58 мкм. Реальний витрата залежить від способу нанесення, якості і стану поверхні.
Час висихання – 4 години.
Не вогненебезпечна (ПШ 53213).

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.