КМДА потрібні сувенірні магніти

КМДА потрібні сувенірні магніти

КГГА нужны сувенирные магнитыУ Києві Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА, який очолює Олена Фіданян, вкладає великі гроші в сувенірну продукцію, в тому числі і в сувенірні магніти. Всього ж в листопаді минулого року цей департамент витратив понад 224 млн. Гривень.

Яку ж сувенірну продукцію замовляє Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА? Перш за все, це футболки, магніти, кепки, еко-сумки, значки. Звичайно, замовляється і інша «сувенірка». Природно, вся ця сувенірна продукція брендована.

На жаль, джерела не повідомляють, скільки конкретно грошей щорічно виділяє Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА на сувенірну продукцію. Судячи з усього, мова йде про досить значну суму. Також не відомо, до яких фірмам звертається цей Департамент. Можливо, ця інформація є у відкритому доступі, але ми її не змогли знайти.

Сувенірну продукцію замовляють і інші департаменти Київської міської держадміністрації, починаючи з Департаменту містобудування та архітектури і закінчуючи Департаментом культури. Було б цікаво дізнатися, скільки всього щорічно КМДА виділяє коштів на сувенірну продукцію.

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.