Магніти на весілля: кращі сувеніри для гостей

Магніти на весілля: кращі сувеніри для гостей

Скоро весілля? Клопоту перед урочистою подією вистачає. Потрібно подбати про вбрання для молодят, смачне меню і цікавою розважальною програмою для учасників свята. Не обійтися і без презентів для гостей. Кращими сувенірами будуть магніти на весілля. Такий аксесуар стане пам’ятним призом за виграний конкурс, який довгий час буде нагадувати про себе. Також можна використовувати магніти-запрошення на весілля. Це оригінальний спосіб сповістити про майбутній захід. Якщо паперова листівка може загубитися, то магнітна – ніколи. Запрошені не забудуть про важливу для майбутніх молодят датою.

Як можна використовувати магніти весільні

магниты на свадьбу заказать Чернигов, Житомир, Харьков, Запорожье

Такі вироби знайдуть широке застосування:

  • Бонбоньєрка. Кожен запрошений отримає невеликий презент від нареченого і нареченої. Приємним доповненням до такого аксесуару будуть солодощі – весільна «шишка», цукерка або печиво, зроблене на замовлення. Можна комбінувати, як душі заманеться.
  • Посадковий план. Цікава ідея розмістити магнітики з іменами гостей на металевій дошці. Ключова перевага цього посадкового плану – можливість його коригування, якщо така необхідність виникне.
  • Магнітики-подарунки гостям на весілля на конкурси. Організатором свята вони обійдуться недорого, зате запрошені будуть в захваті. Виходить, що «вбити одним пострілом двох зайців» все-таки можна. При оформленні аксесуара можна використовувати фотографії молодят або смішні шаржі.

Варіантів використання магнітиків на весільному заході безліч. Проявляйте творчий підхід і шукайте свіжі ідеї. Все обов’язково вийде!

Які є магнітики на весілля

У продажу можна знайти різні види таких аксесуарів. Вони відрізняються за зовнішнім виглядом, вартості, довговічності. Найчастіше купують магніти:

  • Закатні магніти. Вони відрізняються невеликими розмірами і доступною ціною. Технологія виробництва схожа з тією, яка використовується для виготовлення закатних кришок. З переваг таких аксесуарів можна відзначити міцність, стійкість до механічних впливів, простота догляду.
  • Акрилові. Найчастіше це магніт-фото. У прозорий пластик встановлюють необхідний знімок. Акрилові аксесуари ідеальні для створення запрошень, бонбоньєрок, призів.
  • Вінілові. Притягає лист з напиленням – відмінний варіант магнітного плаката. При друку картинка не втрачає своєї чіткості і яскравості.

Як оформити магніти на весілля для гостей?

 

свадебные магниты Павлоград, Полтава, Кривой РогВиробники по-різному оформляють магніти. Молодятам надають можливість висловити свої побажання і зробити відповідний макет. Наприклад, для «джазової» весілля оптимально підійдуть аксесуари з скрипковим ключем і нотками. Також можна зробити весільні сувеніри для гостей:

  • З фото молодят. Отримавши такий презент, гості будуть довгий час пам’ятати про винуватців свята.
  • Сангелятами і голубками. Це вічна класика, яка завжди залишиться актуальною.
  • У вигляді серця. Це символ любові молодят, створення нової сім’ї.
  • Зі смішними картинками. На святі не повинно залишатися місця нудьзі.
  • З ініціалами молодят, датою весілля. Зафіксуйте на аксесуарах важливі для молодят нюанси.
  • З магніти на весілля гербом або печаткою. На такому святі самий час нагадати про сімейні цінності.

Відмінний варіант, якщо весільні магнітики на замовлення оформлені з урахуванням тематики торжества. Планується свято в стилі «ретро», стімпанк або якомусь іншому? Відобразіть тематику заходу на аксесуарі!

Вибрати подарунки гостям на весілля (Київ) можна у магазин магнітов сайте. Ви знайдете тут гнучкі магніти, фотомагніти на замовлення, календарі на магнітах і заготовки. Залишайтеся з нами, читайте нові публікації і вибирайте наші вироби для реклами і сувенірів.

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.