Магнітний вініл купити з доставкою

Магнітний вініл купити з доставкою

Магнітний вініл купити з доставкою

Магнітний вініл – це особливий матеріал, який має форму листа темного кольору і відрізняється наявністю магнітних властивостей, еластичністю і резиноподобной текстурою. Також його називають «полімерним магнітним листом».

Його склад включає кілька полімерів і магнітний порошок. Завдяки цьому він легко тримається на поверхнях з металу, що зробило магнітний вініл дуже популярним у виробників сувенірної продукції.

Магнітний вініл продається в рулонах або аркушах, мати різну товщину, а також мати / не мати клейовий покриття. На magnet.in.ua ви можете купити магнітний вініл з доставкою в різній формі і кількості за доступною ціною.

Види і характеристики магнітного вінілу. Магнітний вініл купити з доставкою.

Перш ніж купити магнітний вініл, важливо ознайомитися з його характеристиками і вибрати матеріал, максимально відповідний за властивостями і формою.

З характеристик найбільш важливими є:

  1. Розміри. Залежно від кількості магнітного порошку, товщина листа може бути різною і відповідно магнітні властивості будуть вище або нижче. При покупці, враховуйте, що товщина повинна бути сумісна з типом обладнання, на якому ви будете друкувати зображення. Наприклад, не всі принтери візьмуть лист товщиною 1,5 – 2 мм.

  2. Ізоотропность або анизотропность. Цей показник важливий для виготовлення об’ємної продукції, так як анізотропні мають більш високі магнітні властивості.

Магнітний вініл продається в формі:

  • аркушів (доступні розміри А4 і А5. Товщина: від 0,3 до 2 мм);
  • рулонів (доступні розміри 620 х 10, 15 або 30,5 мм. Товщина: від 0,25 до 3 мм);
  • стрічок (стандартний розмір 3,05 м в довжину, ширина – 12,7, 20 або 25,4 мм).

Також будь-яку продукцію можна купити з іншими розмірами під замовлення.

Популярна різновид – фотопапір для струменевого друку, яку можна використовувати вдома. Вона відразу підходить для друку на струменевому принтері, може мати глянсове або матове покриття, має невелику товщину і легко ріжеться ножицями.

Також ви можете вибрати матеріал з клейовим шаром або без нього. Магнітний вініл купити з доставкою.

Хто купує магнітний вініл?

Цей матеріал широко використовується для різних цілей: рекламних, навчання, хобі, творчості і т.д. Найчастіше магнітний вініл купують для:

  1. Виробництва сувенірів. Такі магніти продають скрізь: на курортах, у пам’яток в кожному місті, на заходах і т.п. Вони популярні завдяки низькій ціні, красі і невеликим розмірам.
  2. Виробництва продукції для дітей. Це можуть бути таблиці з буквами, навчальні картинки, пазли і багато іншого. Подібні вироби популярні як у батьків, так і у дитячих центрів, садочків, шкіл.
  3. Випуску рекламної продукції. На основі магнітного вінілу роблять брендовані магнітики, календарі, візитки, вивіски, плакати і багато іншого.
  4. Магнітний вініл купити з доставкою.

Правила використання магнітного вінілу

Незважаючи на високу стійкість до будь-яких впливів цього матеріалу і його безпеку, певні правила експлуатації все ж є.

  1. Дотримуйтесь температурний режим. Допустимі значення вказує виробник на упаковці при нагріванні він може або втратити магнітні властивості, або навіть спалахнути.
  2. Чистка. Якщо вам знадобитися очистити поверхню не використовуйте розчинники або бензин – вони безповоротно зіпсують матеріал. Відповідні склади: мильна вода, спиртовмісні розчини.
  3. Зберігання. Виробник вказує умови зберігання (зокрема температуру), які обов’язково потрібно дотримуватися. Щоб виключити деформацію, прослідкуйте, щоб на аркуші не виявлялося механічний тиск.

Магнітний вініл купити з доставкою по Україні ви можете тут за доступними цінами. реалізуйте свої плани і створюйте нові красиві вироби!

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.