Магнітні вказівники вивіски замовити

Магнітні вказівники вивіски замовити в Україні

Магнитные указатели вывески заказать, Магнітні вказівники вивіски замовитиМагнітні вказівники вивіски замовити. У числі популярних виробів з магнітного вінілу вивіски і покажчики займають особливе місце. Ця продукція призначена не для розваги, прикраси або реклами, а має цілком чітку визначену функцію. Доступна вартість і зручність використання зробили магнітні таблички різного типу дуже популярними. Все частіше компанії і приватні особи купують їх для свого будинку або робочого місця.

Магнітні Вказівники вивіски заказать можно на magnet.in.ua. Компанія виготовить виріб будь-якої форми, розмірів, дизайну відповідно до ваших побажань.

Навіщо потрібні і де використовують магнітні покажчики і вивіски?

Магнітна основа дозволяє використовувати такі покажчики і вивіски буквально на будь-якої металевої поверхні. Найчастіше їх розміщують на:

  • огорожах,
  • парканах,
  • дверях,
  • воротах,
  • промислових ємностях і ін.

Магніти відмінно і надійно скріплюються з будь-якого металевого поверхнею, незалежно від того, яке покриття вона має (оцинковане, сайдинг, забарвлене тощо)

Дедалі більшого поширення вони отримують для оформлення виставок, ярмарків, великих заходів. Так як дизайн і форма може бути будь-який, обмежень перед замовником немає. Магнітні покажчики вивіски можна оформити в точній відповідності із загальною стилістикою інтер’єру і заходи.

Магнітні вказівники і вивіски: переваги

Чим такі вивіски і Вказівники краще і чому їх все частіше використовують за прямим призначенням?

  1. Дуже швидко і просто монтуються. Щоб розмістити таку вивіску буде потрібно не більше пари хвилин – досить просто піднести її до місця кріплення. Якщо ж ви захочете використовувати пластикові або металеві таблички, доведеться робити заміри, свердлити дірку в поверхні і табличці, вкручувати саморізи. А якщо раптом вийде нерівно, доведеться повторювати все заново. Це довго і вимагає часу. В цьому відношенні магнітні вивіски незамінні – легко закріпити, легко зняти.
  2. Годі й псувати майно. Якщо табличка вам потрібна на певний проміжок часу, а потім ви плануєте її зняти, немає сенсу псувати двері, паркани або інше майно, роблячи в них дірки.
  3. Швидке виготовлення і доступна ціна. Вартість магнітної вивіски буде нижче, ніж у тій же металевої. При цьому вона буде дуже красивою і надовго збереже свою привабливість.
  4. З їх допомогою можна замаскувати дірки і інші дефекти на поверхні.

Магнітні вказівники, вивіски: правила використання

Незважаючи на те, що простота експлуатації є головною перевагою магнітних вивісок, є і деякі моменти, які важливо враховувати.

Неодмінно простежте, щоб поверхня була чистою і сухою. Якщо під магнітну основу потрапить волога, активно почне розвиватися корозія.

Також бажано, щоб поверхня була рівною – так кріплення буде надійніше за рахунок того, що площа дотику буде більше.

Використовувати магнітну вивіску можна багато разів. Вона не втратить свою привабливість і магнітну силу. Магнітні вивіски від Magnet є дуже якісний товар. Вони прекрасно тримаються як на статичних об’єктах, так і на автомобілях. Хороші фарби і спеціальна обробка захищають зображення від сонячного світла і дощу.

На https://magnet.in.ua ви можете магнітні покажчики вивіски замовити в будь-якій кількості, будь-яких розмірів і дизайну. Ми втілимо в життя будь-яке ваше бажання.

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.