Магнітні планери на холодильник

лМагнитные планеры на холодильникМагнітні планери на холодильник

Час – один з найцінніших і непоправних активів, яким володіє людина. У сучасному світі у кожного з нас безліч справ і завдань, які важливо зробити вчасно. Тому все частіше ми користуємося помічниками – планерами. Це проста, але дуже зручна таблиця, яка дозволяє записати і наочно побачити список справ, правильно розподілити пріоритети і встигнути зробити все, що потрібно без проблем.

Зараз у людей є дуже багато помічників – планерів. Це можуть бути настільні планери, щоденники, додатки в телефоні. Але планери на холодильник – одні з найефективніших і тому вони продовжують користуватися попитом.

Такі вироби виробляють з магнітного вінілу. Зовнішня сторона дозволяє писати і стирати написи, а значить ви зможете використовувати планер дуже довго. Це яскрава, практична, а, головне, дуже корисна річ, яка буде надійним помічником для всіх членів сім’ї.

Замовити магнітний планер на холодильник різного розміру і типу ви можете на magnet.in.ua за доступною ціною з доставкою в будь-яке місто.

Магнітні планери на холодильник: користь

Чим хороші магнітні планери і чому найкраще розміщувати їх на холодильнику? Така проста річ дозволяє:

  • впорядкувати думки;
  • пам’ятати про всі важливі і не дуже важливих справах;
  • дозволяють оцінити обсяг роботи в цілому, перерозподілити завдання за часом;
  • зробити кожен день продуктивним і, при цьому, залишити час для відпочинку.

Всі ми знаємо, що найбільш відвідуване місце в квартирі – це кухня. Відповідно до холодильника ми все підходимо частіше, ніж до чого-небудь ще в квартирі. Тому розміщення планера саме тут дозволить постійно тримати на увазі список справ як регулярне нагадування. Крім того, планер на холодильник буде планом робіт для всіх членів сім’ї. Якщо додатком в телефоні ви користуєтеся особисто, то тут все зможуть побачити розклад тренувань дитини, коли призначений візит до лікаря і т.п.

Магнітні планери на холодильник: види

Як виглядає цей предмет? Він являє собою таблицю на різний період часу:

  1. На день. Розклад буде по годинах. Це хороший варіант для ділових людей, у яких кожна хвилинка на рахунку.
  2. На тиждень. Ви можете грамотно і обдумано розподілити завдання, виділяючи час для головних і другорядних.
  3. На місяць. Це план на довший термін і хороша можливість для постановки серйозних цілей і відстеження їх досягнення.
  4. На рік. Це план на довгострокову перспективу. Ви можете послідовно розподіляти кроки, без напруги домагаючись бажаного.

Як буде виглядати ваш планер, вирішувати будете тільки ви. Magnet.in.ua виготовить планер на вказаний період на вашу дизайну, враховуючи всі побажання.

Досить популярні магнітні планери на холодильник для дитини. Він може нагадувати про графік занять і гуртків, а також є планери-мотиватори. Це відмінний інструмент для підтримки і заохочення дитини. Так простіше привчити його чистити зуби, прибирати іграшки, вчити в день по віршу, вигулювати собаку і т.п. Повторюючи дії і виконуючи їх в певний час, у дитини сформується корисна звичка. До слова, і для багатьох дорослих цей інструмент буде дуже корисний.

Магнітні планери на холодильник від magnet.in.ua – це багаторазова красива майданчик для планування. Ми використовуємо ваш дизайн і врахуємо всі побажання

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.