Московський планетарій випустив сувенірні магніти

Московський планетарій випустив сувенірні магніти

Сувенірні магніти стають все більш популярною «сувенірка» не тільки в Україні, але і в Росії. Нещодавно сувенірні магніти замовив і почав продавати навіть Планетарій в Москві. Московський планетарій випустив сувенірні магніти і успішно їх реалізував.сувенірні магніти

В кінці 2016 року Московський Планетарій провів ребрендинг. Тобто нові фахівці розробили новий маркетинговий план для цієї установи. В результаті у планетарію з’явилися власні сувеніри.

Асортимент сувенірної продукції Московського Планетарію, який він тепер пропонує своїм відвідувачам, дуже великий. У нього входять не тільки різні сувенірні магніти, але також брендовані сумки і футболки.

Московський Планетарій сподівається, що завдяки сувенірної продукції, в тому числі, звичайно, і завдяки сувенірним магнітів, у нього збільшиться кількість відвідувачів. В принципі, у цього планетарію вже зараз непогана відвідуваність. Звичайно, завжди хочеться, щоб відвідувачів було якомога більше.

Сподіваємося, що і планетарій в Києві теж почне випускати свою власну сувенірну продукцію. Чому б і не перейняти хороший досвід у своїх сусідів.

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.