Магнет ін уа – це сам популярний сайт в Україні

Магнет ін уа – це самий популярний сайт в Україні, де можна придбати готові магнітики, а також замовити виготовлення цих виробів за індивідуальними параметрами. Асортимент продукції, доступний до продажу на Магнет ін уа:

– Магнітний вініл в різних формах (листи, рулони, стрічки);

– М’яке полімерне залізо;

– Фотомагніти;

– Магнітики на холодильник та іншу побутову техніку;

– Постійні магніти оптом і в роздріб;

– Плакати, панно, навчальні та демонстраційні матеріали з магнітною основою для оформлення інтер’єру приміщень.

Магнітики на холодильник є поширеним сувеніром. Їх привозять з інших країн і «особливих» місць (храми, музеї) в якості презенту. Вони нагадують про пам’ятні події, заходи і важливі дати. Не завжди магніти набувають для подарунка. Часто дані вироби служать доповненням дизайну приміщення, декором або корисним предметом. Одним з популярних є:

– Термометр;

– Записний блокнот;

– Календар;

– Відкривачка для пляшок;

– Фоторамка.

Залежно від форми і матеріалу полімерні магнітики бувають:

– Закатні. Ще одне їх назва – вальцьовані. Виробляються на спеціальному обладнанні з металевих заготовок. Такі вироби використовуються для утримування навчальних матеріалів, або самостійно. Бувають круглими і прямокутними;

– Смоляні. Зображення покривається смолою, в результаті чого магніт набуває незвичайний вид. Виглядає такий предмет стильно. Виготовляється в самих незвичайних формах;

– Керамічні, акрилові, пластикові, дерев’яні. Основою є магнітний вініл, до якого приклеюється готовий декор;

– Плоскі (з покриттям). Зразки – візитки, пазли для дітей, календарі, флаєра, закладки та фотографії.

Виготовлення магнитів на холодильник – процес нескладний. Це можна зробити навіть самостійно. Створити велику партію звичайно навряд чи вийде, а ось виріб або аплікацію – легко і просто.

Для кріплення будь-якого магніту буде потрібно металева поверхня і, якщо її немає – це не проблема. Створити її можна шляхом приклеювання гнучкого полімерного заліза. Це послужить відмінною поверхнею для нанесення будь-яких магнітних предметів, плакатів та іншого. Ідеально підійде такий матеріал, якщо в інтер’єрі кімнати планується використовувати магнітні шпалери.

На сайтах Магнет ін уа,  Ви також знайдете феритову папір (або магнітний вініл). Вона відрізняється за формою випуску:

– Листи формату А4. Можна купувати упаковками і поштучно. Використовується, як правило, для друку зображень і фото;

– Стрічка і рулони. Довжина і ширина полотна варіюється. Застосовується в різних цілях: від виготовлення магнітиків на холодильник до друку рекламних постерів на фасади супермаркетів.

Будь-яка форма полімерного магніту може мати адгезивний шар і ПВХ поверхню. Це залежить від призначення і умов використання кінцевого продукту. Зателефонуйте за телефонами, вказаними на сайті Магнет ін уа і отримаєте безкоштовну консультацію по продуктах!

Види магнітиків,які використовуються в якості основи керамічних, акрилових, глиняних і пластмасових виробів:

– Полімерне ферритовое полотно;

– Постійні магніти (феритовий і неодимовий).

Якщо продукція має невелику вагу, наприклад картинка, фото або вспененное виріб, в якості основи використовують магнітний вініл. Для більш важких предметів підійдуть ферритові і неодимові магніти. Вони мають більшу утримує силою і досить міцні.

На магнетик юа Ви знайдете всі матеріали для виготовлення магнітів на холодильник та рекламних плакатів на автомобіль!

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.