Магнітні шпалери для дому та бізнесу

Магнітні шпалери для дому та бізнесу

З великим задоволенням ділимося новиною про те, що з’явилася можливість ще частіше міняти дизайн інтер’єру приміщення швидко і без великих витрат. Представляємо Вашій увазі магнітні шпалери для дому та бізнесу. Цей матеріал є абсолютно нешкідливим і не надає згубного впливу ні на самопочуття мешканця приміщення.

Відмінність магнітних шпалер

Магнітні шпалери відрізняються від стандартних шпалер наявністю спеціального покриття – феритного вінілу, який в свою чергу і має магнітні властивості. Магнітні шпалери можуть комплектуватися різними магнітними елементами, за допомогою яких до них можуть прикріплятися різноманітні елементи декору інтер’єру.

Характеристики Магнітні шпалери для дому та бізнесу.

Зовнішній шар шпалер виконаний з паперу. На паперовий шар ви можете надрукувати будь-яке зображення за допомогою струминного широкоформатного принтера.

Раціонально використовувати магнітні шпалери при обробки стін, на яких, в наслідку, будуть розміщуватися декоративні елементи. Так Ви зможете виконати швидку заміну приївся декору інтер’єру приміщення.

Магнитные обои для дома и бизнеса, Магнітні шпалери для дому та бізнесуОдним з найбільш вдалих місць, для обклеювання магнітними шпалерами, можна вважати стіни в дитячій кімнаті. Діти з великим задоволенням кріплять на стіни плакати із зображенням своїх кумирів, власні малюнки, або портретні фотографії.
Якщо Ви вирішите змінити на краще декоративними елементами стелю, то в даному випадку допоможе, чудовий обробний матеріал. У різного роду установах або офісних приміщеннях магнітні шпалери можна використовувати в якості дошки оголошень.

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.