Магнітні шпалери і Гнучкий магніт в інтер’єрі

Магнітні шпалери і гнучкий магніт в інтер’єрі

Сьогодні таке декоративний виріб, як сувенірний магніт, найчастіше у нас асоціюється з подорожами. Однак коло застосування значно ширше, ніж ми можемо підозрювати. Магніти широко використовуються в багатьох областях сучасного життя. Одним з видів застосування, на сьогоднішнє день, є магнітні шпалери і гнучкий магніт в інтер’єрі.

Магнитные обои и Гибкий магнит в интерьереГнучкий магніт як носій рекламної інформації широко використовується в сучасному діловому світі.

Практично на кожному сейфі, офісної дошці або інший робочої поверхні можна помітити приклеюють предмет. Він містить ту чи іншу інформацію, що рекламує послуги або фірмову продукцію. Виробники можуть використовувати у виробництві таких виробів пластик, скло, папір, фарфор, кераміку.

Де ще використовують гнучкий магніт.

У домашніх умовах магніти використовуються як сувеніри, які в той же час захищають і декорують холодильники, мікрохвильові печі і будь-які металеві поверхні. У дитячих кімнатах використовують магніти у вигляді пазлів із зображенням на них тварин і казкових героїв.

До таких шпалер купуються магніти. З їх допомогою прикріпити будь-який матеріал або декор інтер’єру не є проблемою. Такі можливості перетворюють інтер’єр квартири або офісу, адже на стіни можна кріпити будь-які фотографії, картини, карти, пам’ятки, ігри і т.д. Цікавим дизайнерським рішенням є використання магнітних шпалер при обробці стелі житлового або громадського користування.

Кроком вперед у сфері обробляти матеріалів стало використання магніту в вигляді підлогового покриття.

Дуже важливо відзначити екологічність і безпеку використання даних декоративних виробів в інтер’єрі. Магнітні поверхні не виділяють ніяких шкідливих для людського організму речовин.

Компанія “МАГНЕТ.ІН.УА” ТОВ – постачальник феритових магнітів, неодімових магнітів і гнучких магнітів для виробництва сувенірних і рекламних магнітів, також виробник різних сувенірних і рекламних магнітів. Підприємство володіє замкнутий цикл виробництва, що має можливість випускати на ринок продукцію за конкурентними цінами і з найвищою якістю. Ми працюємо для Вас.

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.