Сувенірні магніти з видами Полтави

Сувенірні магніти з видами Полтави.

Сувенирные магниты с видами ПолтавыСувенірні магніти з видами Полтави – то, що можна побачити на холодильнику будь-якої людини. Побувавши в подорож або діловій поїздці в іншому місті або країні, люди прагнуть зберегти приємні спогади, купивши симпатичний сувенірний магнітик з мальовничим міським видом або будь-якої пам’яткою.

Якщо ви живете в такому місті з багатющим історико-культурною спадщиною, як Полтава, яка цілий рік приймає туристів з України та зарубіжжя, реалізація оригінальних і якісних сувенірів, що відображають місцевий колорит, може стати невеликим, але вигідним бізнесом. Замовити сувенірні магніти Полтава за доступною вартості можна у нашій компанії! Вивчіть наші пропозиції і переконайтеся: воно вигідно!

Якими бувають магнітики з полтавськими видами?

Сувенирные магниты с видами ПолтавыКомпанія Мagnet.in.ua давно працює на ринку і зарекомендувала себе як надійний партнер. Ми пропонуємо якісні, недорогі і красиві магніти, які напевно сподобаються потенційним покупцям і займуть почесне місце на їх холодильниках.

У нас можна замовити сувенірні магніти наступних видів:

  • Плоскі.
  • Закатні.
  • Смоляні.

Кожен варіант має власні переваги і користується популярністю у потенційних покупців. Найпростіші в виробництві магнітів – плоскі магнітики. Їх виготовляють з магнітного вінілу, надаючи прямокутну, круглу, овальну, квадратну і інші форми.

Подібні вироби – досить дешеві, чим і пояснюється їх популярність. Технологія виробництва проста – магніту надається форма, після на вініл наноситься певна цікаве зображення, що відображає полтавську самобутність, наприклад – пам’ятник галушці. На останньому етапі – магнітик ламінують, щоб він довго зберігав привабливий вигляд.

На плоскому, сувенірні магніти з видами Полтави, красиво виглядають міські види, пам’ятники світської архітектури і церковного зодчества, знамениті визначні пам’ятки. Якщо він зроблений якісно і має привабливий дизайн, дешевий і симпатичний сувенір собі додому і в якості презенту близьким із задоволенням придбають гості Полтави.

Західні магнітики виготовляють на спеціальному обладнанні, стискає краю вироби. Найчастіше вони мають закруглену або прямокутну форму. Їх незаперечні переваги – фінансова доступність і привабливий вигляд. На закатних магнітах красиво виглядають історичні будівлі, наприклад, садиба Котляревського, відвідування яких входить в більшість туристичних програм.

Сувенирные магниты с видами ПолтавыНайяскравіші, оригінальні і шикарні – смоляні сувенірні магніти, які бувають м’якими і твердими. Картинку, на якій зображений вид Полтави, покривають шаром смоли. Виходить дуже цікавий сувенір, що приводить у захват більшість людей. Його приємно взяти в руки, адже виглядає він дорого і неординарно.

Чому варто замовити партію сувенірних магнітів саме у нас?

Наведемо основні причини, які спонукають все більше і більше людей довіряти компанії Мagnet.in.ua. Співпраця з нами – це завжди вигідно, тому що ми пропонуємо:

  • Доступні ціни, які набагато нижчі за середні на ринку.
  • Власне виробництво, оснащене сучасною технікою і неухильний контроль над якістю продукції, що виготовляється сувенірної продукції.
  • Оперативні терміни виробництва кожної партії магнітів.
  • Привабливі умови для великих оптових покупців.

Виникли питання? Зв’яжіться з нашими менеджерами за вказаними на сайті телефонами. Вони нададуть детальну консультацію та допоможуть вирішити всі організаційні питання.

Замовляйте сувенірні магнітики з полтавськими видами і створюйте успішний бізнес в рідному місті!

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.