Якими бувають рекламні магніти

Якими бувають рекламні магніти?

Часто найпростіша і бюджетна реклама виявляється найбільш ефективною завдяки тому, що завжди знаходиться на очах у потенційних клієнтів. Магніт на холодильнику і інших предметах меблів буде щодня привертати увагу, створюючи образ, що запам’ятовується компанії та бренду. Такі рекламні вироби можуть бути найрізноманітнішими: від простих плоских зображень до об’ємних магнітів з блокнотами і найкрасивіших фоторамок.

декоративні вироби

Один з найпростіших і недорогих видів рекламного магніту – плоский з вінілу. Якісний матеріал і добре підібране зображення гарантують успіх. Цільова аудиторія, не дивлячись на просте технічне виконання. У такому виробі можна втілити будь-яку дизайнерську ідею, магніт може мати нестандартну форму і розмір, на ньому зручно розміститися всі контактні дані і навіть слоган компанії.

Більш довговічними і солідними на вигляд будуть рекламні магніти із пластику із заливкою особливої ​​смолою. Вони виглядають більш об’ємними і постійно привертають увагу навіть на блискучій металевій поверхні або глянсовому холодильнику. Виріб не боїться механічних і термічних впливів, тому надовго збереже привабливий зовнішній вигляд.

Один з найбільш цікавих і сучасних видів реклами на магніті – м’які сувеніри їх ПВХ. З цього матеріалу створюються будь-які об’ємні форми, в тому числі з великою кількістю дрібних деталей. Такий магніт приємно тримати в руках, їм можна прикріпити особисті записи на будь-яку металеву поверхню, його можна без будь-якої шкоди для лакофарбового покриття використовувати навіть в автомобілі.

Функціональні магніти

Привернути увагу до реклами на магніті можна і за допомогою додаткових його функцій. Кожній господині буде корисний список продуктів або міні-блокнот. Його можна надійно прикріпити на холодильник або кухонний гарнітур. Популярні також ручки на магніті, адже в звичайному вони нерідко губляться в квартирі.

У вигляді рекламного магніту можна також виготовити фоторамки або навіть нескладні пазли. Якісно зроблена рамка для сімейного фото стане повноцінним елементом інтер’єру. Пазли, особливо для дитини, буде повноцінним розвагою. Реклама, розміщена на таких предметах, завжди запам’ятовується майбутнім покупцем. Магніти повинні мати яскравий і привабливий дизайн в поєднанні з високою якістю виконання.

Бажаєте замовити продукцію або потрібна консультація фахівця!
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір.