Магніт з ПВХ покриттям

m9

Магнітний вініл з ПВХ покриттям – це склеєні між собою магнітний вініл і ПВХ плівка, плівка подібна «ORACAL» (глянсовою або матовою, колір білий або кольоровий).

Магнітний вініл з ПВХ покриттям поставляється в листах і в рулонах.

Застосовується як для сувенірів з подальшою порізкою, так і в рекламних цілях для наклеювання на стіни, зміна інтер’єрів.

Друк проводиться на широкоформатних струменевих принтерах.

Розміри:
– Листи: 1.0m * 0.62m, будь-який розмір під замовлення
– Рулони: 0,62м * 30,5м, будь-який розмір при ширині не більше 1,10 метра і довжиною не більше 50 метрів

Тип поверхні:
– Глянцевий
– Матовий

Магнітний вініл з ПВХ покриттям запаси якої ми підтримуємо на нашому складі:

Магнітний вініл з ПВХ покриттям в рулонах

Вініл з ПВХ покриттям в рулонах

Магнітний вініл з ПВХ покриттям в рулонах

Розмір:
– Формат 25,0м * 420мм
Товщина (мм): 0,3
Тип поверхні: Глянцевий

Магнітний вініл з ПВХ

З ПВХ покриттям в рулонах

Розмір:
– Формат 25,0м * 420мм
Товщина (мм): 0,3
Тип поверхні: Глянцевий

    Залишилися питання та потрібна консультація?


    Магніт з ПВХ покриттям

    Магніт з ПВХ покриттям – найбільш поширений матеріал з усіх його різновидів. Він являє собою склеєний магнітний вініл з ПВХ плівкою, що дає дуже зручну основу для виготовлення рекламної, інформаційної, сувенірної продукції.

    Магніт з ПВХ покриттям широко використовують для друку. Даний матеріал підходить для сольвентних, екосольвентний, УФ-отверждающих чорнила, також відмінно використовується в трафаретного друку.

    В інтернет магазині ви можете замовити магніт з ПВХ покриттям в листах або рулонах різного розміру і з покриттям різних видів. Компанія виробник пропонує ряд суміжних послуг (вирубку, нарізку, друк, ламінування), вигідні ціни і доставку по Україні.

    Що таке магнітний вініл і його властивості

    Магнітний вініл – дуже затребуваний матеріал, який використовується як основа для виробництва різної продукції з магнітними властивостями. Для його виготовлення використовується феритовий порошок і пластифікатори. Дане поєднання дозволяє отримати листи, які відрізняються гнучкістю, еластичністю, міцністю, простотою використання, стійкістю до дії води і температур, до того ж він абсолютно безпечний для здоров’я, а тому може використовуватися не тільки в промислових умовах, але і вдома.

    Магнітний вініл може мати різну товщину. Від неї безпосередньо залежить магнітна сила вироби – чим більше товщина, тим більше сила. Магнітний вініл легко ріжеться навіть ножицями, при цьому відмінно зберігає форму, не тріскається. Простота обробки – ще одна безсумнівна перевага цього матеріалу.

    Магніт з ПВХ покриттям: особливості, види

    Нанесення на магнітний вініл плівки ПВХ відкриває великі можливості для виробників реклами, сувенірів та іншої продукції. Для виробництва цього матеріалу вибирають плівку (наприклад, Oracal), яку наносять на магнітний вініл. Практично завжди виробник робить вирубку, щоб плівка не відклеюватися від основи.

    У нас можна замовити різні види цього матеріалу:

    • глянсовий або матовий;
    • білий або кольоровий;
    • в листах або рулонах.

    За параметрами доступні:

    • листи 1 х 0,62 м або інших розмірів під замовлення.
    • рулони 0,62 х 30,5 м або інших розмірів під замовлення (максимальна ширина – 1,1 м, максимальна довжина – 50 м).

    На складі завжди доступний:

    • магніт з ПВХ покриттям в листах формату А5 (21 х 14,7 см, товщина 0,3 мм, поверхня глянцева);
    • магніт з ПВХ покриттям в рулонах формату 25 х 0,42 м, товщина 0, 3 мм, поверхня глянцева).

    Вартість магніту з ПВХ покриттям вище приблизно на 30%, але він набагато зручніше і практичніше в експлуатації. На нього можна клеїти інші матеріали без клейового шару (фотопапір, картон, офсетний папір). Якщо як лайнер використовувати фотопапір, можна виробляти пам’ятні сувеніри для конкретної людини або групи людей (наприклад, магніти зі знімками сім’ї, співробітників, тварин і т.п.)

    Магніт з ПВХ покриттям має клейовий шар, то він прекрасно підходить для приклеювання готової поліграфічної продукції, пластикових або пластмасових сувенірів.

    Ви можете замовити цей матеріал з необхідними параметрами і в будь-якій кількості. Компанія Magnet гарантує високу якість і швидкі терміни виконання замовлення. Також ви можете скористатися іншими послугами виробника.